宇多田光 First Love 歌詞

Now and forever you are still the one. I ma wa ma da ka na shi i love song a ta ra shi i u ta u ta e ru ma de you are always gonna be my love i tsu ka da re ka to ma ta ko i ni o chi e mo i'll remember to love you taught me how you. I tsu mo a na ta da ke no ba si yo ga a ru ka ra. A na ta o o moo te ru n da ro u.

宇多田光 first love 歌詞
宇多田ヒカルの言葉 特設サイト

宇多田光 first love 歌詞. Now and forever you are still the one. A na ta o o mo tsu te ru n da ro u. You will always be inside my heart. Wa ta shi wa kii do na i te ru. I hope that i have a place in your heart too. (想起深愛過的你) you will always be inside my heart.

You Will Always Be Inside My Heart.


Now and forever you are still the one. (想起深愛過的你) you will always be inside my heart. A na ta o o moo te ru n da ro u.

You Will Always Be Inside My Heart.


You will always be inside my heart. I tsu mo a na ta da ke no ba si yo ga a ru ka ra. I hope that i have a place in your heart too.

I Ma Wa Ma Da Ka Na Shi I Love Song A Ta Ra Shi I U Ta U Ta E Ru Ma De You Are Always Gonna Be My Love I Tsu Ka Da Re Ka To Ma Ta Ko I Ni O Chi E Mo I'll Remember To Love You Taught Me How You.


I hope that i have a place in your heart too. A na ta o o mo tsu te ru n da ro u. Now and forever you are still the one.

宇多田ヒカル( 宇多田光 ) 歌詞 ・日本R&B銷售天后 宇多田 ・狂賣800萬張暢銷專輯 ・特別收錄 陳慧琳'情不自禁'原曲「Automatic」原唱版+Remix版 ・Jet Tv超高收視日.


Wa ta shi wa kii do na i te ru.

Popular Posts

吳宗軒 Ig

Ptt Career Plan

控制台 Win10

陳喬恩 微博

天官賜福 電影

Excel 地圖

Universitat PolitèCnica De Catalunya

Zenwatch 2 Android Wear 2.0

健豪 紙膠帶

James Corden 中文